torsdag 1 oktober 2009

Nytt årsmöte

Hej,

Igår var det meningen att vi skulle ha årsmöte i föräldraföreningen. Nu blev det inte så då endast jag och Monica från styrelsen var där samt tre föräldrar och en lärare. Det var helt enkelt inte genomförbart att ha ett årsmöte med endast två i styrelsen, det var ju bl.a. omval av några poster. Jag hade fått meddelanden från några att de inte kunde komma, men det var alltså fler som inte var där som inte hade hört av sig.

Vi bestämde att göra ett nytt försök och flyttade fram årsmötet till den 14 oktober. Vi som var där igår diskuterade lite frågor och förslag kom att man kanske inte behöver ha möte varje månad, utan det kanske räcker med varannan månad och om det är något särskilt kan man bestämma sig för att ha extra möten.

Som det är nu tycker jag vi ska ta en allvarlig funderare på om föräldraföreningen skall finns kvar. Vi jobbar för att engagera andra föräldrar men det blir svårt om vi själva inte har ett engagemang. Nu har vi ju inte heller en komplett styrelse, då Annika och Helen inte kommer att vara med. Vi behöver en ny valberedning och vi behöver täcka alla poster.

Vi kan väl träffas den 14 oktober och diskutera detta. Kan ni inte komma då så vill jag att ni hör av er.

Hälsningar Åsa, Ordförande i föräldraföreningen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar