tisdag 2 mars 2010

Länk till Håstensskolans nya blogg

http://hastensskolan.blogspot.com

1, förskoleklasserna och fritids, F-1
Som ni alla säkert sett, läst och hört har Håstensskolan drabbats av vatten- och fuktskador på grund av vädret som är. På grund av att vi inte kan garantera säkerheten för våra barn, har vi beslutat att flytta fritidhemsverksamheten för F-1. Från och med onsdagen den 3 mars klockan 13.00 är fritidshemmet F-1 flyttat från Håstensskolan till Bockstensskoalns paviljong. Telefonnummer till fritids är det samma som tidigare, 88 057.

Onsdagen den 3 mars öppnar vi som vanligt klockan 06.30 på Håstensskolan. Vi äter frukost och promenerar därefter tillsammans till Bockstensskolan. Ordinarie personal följer med verksamheten till de nya (tillfälliga) lokalerna. Ni hämtar era barn på Bockstensskolan och lämnar sedan där tills vidare. Ikväll är ni välkomna på föräldramöte på Håstensskolan 18.00. Ni bör ha fått information om detta under dagen.
Vi är väl medvetna om att denna omorganisation kan skapa merarbete för er vårdnadshavare, men ber er att ha översseende med det då det råder extra ordinära omständigheter.

vänlig hälsning Fritids F-1
Upplagd av Håstensskolan kl. 09:52
Etiketter: Allmän information, Fritids, Information år F-1
Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida

Adress och telefon
Håstensskolan
Äckregårdsvägen 5
43231 VARBERG
0340-88 040

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar